Arkiv | juni, 2011

Är den verkligen värd ett inlägg?

9 Jun

…För den är defenitivt inte värd att se. Vilket jag iof visste innan jag såg den, men jag betalade att se den på bio ändå. Jag är lite av en biosucker.

Filmen? Pirates of the Caribbean 4. Levde den upp till mina förväntningar? Ja, den sög.
Om du har sett  PoC 1, 2 och 3 har du sett PoC 4, samma skämt, samma upplägg och samma johnny d. Men det var flera inlägg i filmen som jag inte alls förstod dens funktion. Prästen, för att ta ett exempel. VARFÖR? Ska filmen vinna fler tittares hjärtan genom att återspegla en kristens perspektiv? Varför han och varför hans relation till Syrena? Äh det är nästan inte ens värd att spekulera. Faktiskt inte värt att ens bli uppröd, den som hade förväntat sig en bra film är väl bara korkade, eller så älskar den johnny depp ovasettvad. Och på tal om Depp.  Vad håller han på med nu för tiden? The Tourist? PoC 4? What a sell out.

 

Nu är det satt i sten!

7 Jun

”New Line Cinema, Warner Bros. Pictures and MGM have announced the titles and release dates for filmmaker Peter Jackson’s two-film adaptation of J.R.R. Tolkien’s enduringly popular masterpiece THE HOBBIT.  The first film, titled “The Hobbit: An Unexpected Journey,” will be released on December 14, 2012.  The second film, titled “The Hobbit: There and Back Again,” is slated for release the following year, on December 13, 2013.”

Om du är som jag och inte kan hålla dig till nästa jul, så kan man följa The Hobbits produktion med filmer och annat fint här, på The Hobbit Blog. Och ja, jag skiter fullständigt om det är nördigt.

Puss

26 augusti 2011

7 Jun

Ett datum att minnas för då, mina damer och herrar, släpps nämligen Steven Spielbergs och Peter Jacksons(!!!) nya film:
Tintin och enhörningens hemlighet

Tintin! Det kan verkligen bli fett.