Arkiv | augusti, 2011

A-May-Za-Zing

7 Aug

Blev tipsade igår om sidan metacritic.com, en hemsidan som räknar ihop alla kritikers rankning på filmer och spel och sätter ut ett medelvärde som slut rankning som är mellan 0-100 (jag tror även att folkets röstning är medräknat).
Så alltså en 70:a på metacritics motsvarar ungefär en 7 på imdb.
Personligen tycker jag att metacritics är skitbra. Många favorit filmer hos mig har fått en relativt låg siffra på imdb, men en högre på metacritics och viseverse. Single Man har exempelvis fått högre på metacritics än imdb. Och så nöjt jag även av att Inception fick lägre på metacritic än imdb, hehe.

Så besök, läs och lär! puss

Tänk om jag ångrar mig för att sen ångra mig igen…

2 Aug

…Ja det kanske är lite det som är charmen med att blogga. Dina åsikter blir så svart på vitt helt plötsligt, så hårda, så oförändrliga. Jag fick en liten, liten klump i magen när jag läste mitt Melancholia inlägg. Den var fantastiskt, men kanske inte Så fantastisk. Jag vene, det kanske är min ett tecken av osäkerhet som spökar. Fast det är väl också fint att visa sig svag… Ärsh suck whatevvvaa. Melancholia och dens rate är iallafall upp till debate. Jag vet inte vad jag ska sätta på den.

Brad Pitt och favoriten Sean Penn är ute med en ny film! The Tree of Life.
Hm i wonder, den blir säkert bra.

yummmmmm va fina bilder. Speciellt den med skuggorna.